Motorvédő üzemanyag-kiegészítő

A PROENGINE ULTRA MEGVÁSÁRLÁSA

Hogyan ápoljuk autónkat?

Egy jó kocsinak erős, nagy teljesítményű motorra van szüksége. A motor bármilyen hibája a vezető számára hatalmas stresszel és kiadással járhat, akár több százezerbe is kerülhet. Sőt, súlyos sérülés esetén az autót szakértőhöz kell vinni, ahol akár ott lehet több héten át. Mit tegyünk annak érdekében, hogy elkerüljük, hogy a jármű lerobbanjon?

Elkezdheted a motor ápolását. Nem elég a rendszeres olajcsere vagy a drága benzin használata. A motor belső ápolásra szorul. Meg kell tisztítani az égéstérben keletkező hulladékanyagoktól. Az üzemanyagszűrőt rendszeres időközönként cserélni kellene, kerülni kellene az olyan benzinkutakon való tankolást, amelyeket nem ismerünk. Amennyiben nem törődsz a motor és az üzemanyag-vezetékek tisztaságával, akkor a motor előbb vagy utóbb tönkremegy.

Mi is a
ProEngine Ultra finomító és miből áll?

A _ProEngine Ultra egy olyan készítmény, amely az üzemanyag minőségének javítására és finomítására szolgál. A benne található anyagok elősegítik a motor megfelelő és egyenletes működését. A ProEngine Ultra eltünteti az égéstérben felhalmozódó hulladékanyagokat, így a motor tiszta lesz, megnyúlik élettartama.

A ProEngine Ultra-t bármilyen állapotban lévő autó motorjában alkalmazhatjuk, benzines és dieselesek autókban is. A legjobb eredményt akkor érhetjük el, ha a készítményt 25-35 liter betankolása előtt töltjük a tankba. Ajánlott a készítmény újbóli használata a következő 10 ezer km megtétele után.

Miből áll?

A ProEngine Ultra ásványi és finomító anyagok keveréke, amelynek rendkívül kifinomult bázisolaj az alapja: >95%.

A bázisolaj a következő összetevők keveréke:
CAS: 64742-54-7, CAS: 64742-55-8, CAS: 64742-65-0.

A termék nem tartalmaz veszélyes összetevőket olyan mennyiségben, hogy az minősítendő lenne, összetevői nem szerepelnek a veszélyes anyagok listáján.

Hogyan működik a ProEngine Ultra?

 • SEGÍT A MOTOR MEGTISZTÍTÁSÁBAN

  A ProEngine Ultra-t GP-molekulák alkotják. A motorba való betöltésével minden lerakódás és égéstermék kikerül a motorból.

 • NEM TÖMÍTI EL AZ ÜZEMANYAGSZŰRŐT

  A ProEngine Ultra-ben található anyagok nem tömítik el az üzemanyagszűrőt, így a készítményt egyfolytában használni lehet.

 • FINOMÍTJA AZ ÜZEMANYAGOT

  Amennyiben az un. üzemanyag-finomítót hozzáadjuk az üzemanyaghoz, megelőzhetjük az üzemanyag motorra való káros hatását. Segít a csőrendszer és az injektorok tisztán tartásában, hatással van a végtermék és a korróziós elemek eltávolítására.

 • BIZTONSÁGOS

  A ProEngine Ultra üzemanyag-finomító biztonságos és az EU (91/155/EEC)-es normának megfelel. 40°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó.

Mitől olyan kivételes a ProEngine Ultra ?

egész évben használható

dieseles és benzines autókban is használható

megfelel személyautók és kisteherautók számára is

könnyen használható - öntsük be tankolás előtt minden levezetett 10 ezredik km után

Testreszabás

Válaszd azt a ProEngine Ultrat, amely leginkább megfelel szükségleteidnek

1 csomag
(alapár)
Űrartalom:
1500 mg
Kézbesítés ára
1606 Ft
 
12712 Ft
2 doboz
(akciós ár)
Űrartalom:
2 x 1500 mg
Kézbesítés ára
0 Ft
 
22536 Ft